woensdag, september 19, 2007

Dave Grohl: 'Er bestaat geen grotere schande dan Paris Hilton'

AMSTERDAM - Dave Grohl noemt Paris Hilton een 'walgelijke, rijke, luie, feestsloerie'. De frontman van de Foo Fighters hoopt dat zijn eigen dochter zich verantwoordelijker zal gedragen dan de hotelerfgename.


De ex-drummer van Nirvana, die onlangs nog beweerde aan niemand een grotere hekel te hebben dan aan Courtney Love, doet ook geen moeite om zijn aversie tegen Paris te verbergen. "Die meid is f***ing lui. In mijn ogen bestaat er geen grotere schande dan Paris Hilton. Ze is een walgelijke, rijke feestsloerie. Ik bid dat mijn dochter nooit zo zal worden als zij."

Grohl ontmoette Paris enkele jaren geleden in een restaurant en liet toen al horen hoe hij over haar dacht. "Ze speelde de prinses, met haar neus in de lucht".

Het feestbeest houdt ondertussen haar reputatie in ere. Na de uitreiking van de Emmy Awards dook Paris het nachtleven weer in. Ze kwam uren later laveloos aan bij het huis van haar ouders in Bel Air. Waarschijnlijk kon de hotelerfgename haar sleutel niet vinden, waarop ze besloot over het hoge hek voor de villa te klimmen. Gelukkig hielt een bodyguard haar peperdure schoentjes vast zodat deze niet zouden beschadigen. (Telegraaf)


Bezoek ook:
Belspel-presentatrice: om van te kotsen !

Geen opmerkingen: