donderdag, september 20, 2007

Dries Roelvink is opa

AMSTERDAM - Dries Roelvink mag zich sinds deze week opa noemen. Zijn 26-jarige jarige dochter Peggy beviel maandag van een jongetje, Damy. Dat vertelt de populaire volkszanger donderdag in De Telegraaf.

"Ik moest wel even aan de naam wennen", zo zegt Roelvink in de krant. "Maar Damy is voor mij het mooiste en liefste kleinkind van de hele wereld."


Ook meent Roelvink dat een baby je aan het nadenken zet. "Als je zo'n klein hummeltje ziet, weet je weer waar het om draait in het leven. Ik was diep geraakt toen Damy even huilde en Peggy hem over zijn wang streelde om te troosten."

De zanger is getrouwd met Luciƫnne. Met haar heeft hij twee kinderen, Davey (13) en Donny (9). Peggy is een dochter uit een eerdere relatie.

Ahoy

Roelvink is bekend van nummers als 'Maria Magdalena' en 'Door jou ga ik leven'. Ook had hij een eigen realitysoap op de Amsterdamse zender AT5 en later op SBS6. Op 28 januari staat de Amsterdamse volkszanger in Ahoy. Daarnaast is hij bezig met de opnames van de film I love Dries. (nu.nl)

2 opmerkingen: