zaterdag, september 22, 2007

Homo's gniffelen om 'poeremetator'

De poeremetator is wel degelijk een bestaand artikel. Homo's lachen zich rot om de reclamecampagne rond het woord van kantoorartikelenwinkel Overtoom. De reclamemakers dachten daarmee een niet-bestaand woord te hebben gevonden, maar in de seksindustrie is de poeremetator een skippybal met een ingebouwde dildo. Dat meldt de website van de Gay Krant.

In de online winkel van de Gay Krant wordt de poeremetator omschreven als een opblaasbare poef met een vibrator van zestien centimeter lang. Op een afbeelding is een roze ballon te zien. Het artikel wordt aangeboden voor 29,95 euro.

In het radiospotje van Overtoom wordt een medewerker gevraagd een lijst van producten te bestellen, die eindigt met een poeremetator. Dat woord riep de afgelopen week de nodige vragen op bij luisteraars. Nederlanders gingen massaal naar het woord op zoek via internet.

Maandag waren er nog maar tweehonderd hits op het woord, donderdag meer dan 35 duizend en zaterdag al 149 duizend. Zo kan een poeremetatorverzekering worden afgesloten en is de poeremetator de mogelijke winst bij prijsvragen.

Ook de Overtoom biedt op zijn website overigens een poeremetator te koop aan, maar dan gaat het om een soort briefopener. (nieuws.nl)

Geen opmerkingen: