zaterdag, september 15, 2007

Condooms voor 'snackseks'

ALPHEN AAN DEN RIJN - Condooms in een verpakking alsof het een pakje sigaretten is, maar vooral bedoeld om jongeren sneller te laten grijpen naar het condoom wanneer het moment daar is. Het bedrijf MoreAmore wil met een nieuw trendy verpakking jongeren aansporen toch vooral condooms te gebruiken.

Het zogeheten partypack is even groot als een pakje sigaretten en daardoor dus makkelijk mee te nemen - net als een condoom overigens. Het doosje bevat twee flapjes met elk een condoom, een sachet extra glijmiddel en een intiem reinigingsdoekje voor aan het begin of na het vrijen. „De intieme doekjes nemen lichaamsgeur weg en laten een zoet smaakje achter”, aldus Ineke Zijderveld van MoreAmore.

Met de komst van de nieuwe verpakking wijst Zijderveld op de zogeheten snackseks, de trend snel tot seks over te gaan. „Men gaat uit, ontmoet iemand en seks is geen enkel issue meer en vindt meestal nog dezelfde dag of avond plaats. Geen relaties, geen moeilijk gedoe. Seks is als een pilsje; men geniet ervan en ieder gaat zijns weegs.”

Het voornemen om een condoom te gebruiken is er volgens Zijderveld meestal wel, „maar in de hitte van de strijd wordt het vergeten of ze zijn gewoon niet voorhanden”. Om die reden maakte MoreAmore een speciale condoomverpakking met toebehoren voor de snelle seks.


bron: telegraaf

Geen opmerkingen: